Waarschuwing!: Deze website bevat tekst en foto's van seksuele aard en is alleen toegankelijk voor volwassenen.

 

 

 

 

 


Penisring

Deze ringen of riempjes worden aan de basis van de Penis (ook kun je de Testikels erbij inbinden) aangebracht. Dit voorkomt het voortijdig terugvloeien van het bloed naar het lichaam, waardoor de Penis weer slap zou worden.

Nadelen :

Zijn er niet, of het zou zo wezen dat bij gebruik van stalen ringen de Brandweer moet worden ingeschakeld om de hevig klemmende ring – pijnlijk bij een stevige Erectie – te moeten verwijderen.

Voordelen :

• Er komt geen enkele stof in je lichaam.
• Geen interventie van uw huisarts nodig.
• Voor mannen die wel een harde erectie krijgen maar deze niet lang kunnen vasthouden is de penisring een goede en zeer goedkope oplossing.

 

Voorbeeld gebruik Penisring: 
 

Er zijn diverse soorten ringen (metaal - kunststof - leder) te koop. De maat dient dusdanig te zijn dat het bloed de zwellichamen kan bereiken en bij een erectie de terugweg min of meer blokkeert.

De ring of het riempje dient goed  passend om de Penis in slappe toestand te worden aangebracht en geeft een eerste indicatie voor de  maat. Het voordeel van een riempje is het kunnen instellen van exact de juiste maat. Ook het makkelijk kunnen verwijderen bij een harde erectie is een voordeel.

Met bijvoorbeeld de hulp van een pomp of door andere seksuele stimulatie wordt de Penis hard gemaakt. De riem aan de Penis-basis zorgt ervoor dat deze lang(er) stijf blijft. Men kan het riempje ook achter de testikels bevestigen. (Dit naar eigen bevindingen).   

 

© Copyright Impotentie | Website laten maken door: Voordeelwebsite

  • Zoeken: [[searchbox]]