Waarschuwing!: Deze website bevat tekst en foto's van seksuele aard en is alleen toegankelijk voor volwassenen.

 

 

 

 

 


Injectie Methode
 

Deze methode bestaat reeds langere tijd.

Hierbij wordt gemiddeld 0,2ml. in de Penis gespoten. Dit prikken lijkt heel naar (de Penis is gevoelig), maar valt in de praktijk reuze mee.
Het naaldje is erg klein en daardoor voelt men praktisch niets. Het is makkelijk aan te leren. Het voorbeeld geeft aan hoe één en ander werkt en het bereikte resultaat.

Nadelen:

Zijn er niet!!!

Voordelen :

• Goedkoop (zie kosten).
• Geen bijwerking.
• Gaat goed samen met eventueel andere in te nemen medicijnen (het is namelijk alleen werkzaam in de Penis).
• Er is geen sensuele ambiance nodig (men mag aan de belasting denken).
• Snel werkzaam 4 tot 8 minuten (dus niet lang van tevoren hoeven te plannen).
• Men kan meerdere orgasmen bereiken (over het algemeen blijft de Penis hard na een orgasme).
• Makkelijk discreet toe te dienen (toilet, badkamer).
• Geen interventie van uw huisarts nodig.
• Penis wordt zeer hard zoals vroeger en blijft lang hard. Afhankelijk van de dosering (een half tot twee uur). Langer dan twee uur moet men zien te voorkomen.


Voorbeeld gebruik Injectie Methode:
 

     

Bij de "injectie methode" maakt U uiteraard gebruik van een injectie spuit. De naald is zeer fijn (0.3 mm) en voelt als een speldenprik. Niets om bang voor te zijn.

De te injecteren hoeveelheid wordt proefondervindelijk na een gesprek met de Therapeut bepaald. Tevens zal deze het vullen van spuiten en hoe te injecteren voordoen en bespreken.

De Penis is in slappe toestand en wordt klaargemaakt voor een injectie. Gezien de hygiëne is het aan te bevelen de Penis goed te wassen.  
Om te zorgen dat de geinjecteerde vloeistof haar ontspannende werking in de zwellichamen kan doen is het noodzakelijk de Penis bij de balzak af te binden, zodat minimale bloedcirculatie plaatsvindt.
Dit kan bijvoorbeeld met een postbode elastiek of anderszins.

     

Om infecties etc. te voorkomen wordt daar waar geïnjecteerd wordt ontsmet met de bijgeleverde alcohol doekjes.   
Het juiste gebied wordt door de Therapeut aangegeven. Het is mogelijk zowel links als rechts in de Penis-zwellichamen te injecteren. Hoe en waar wordt in een persoonlijke sessie uitgelegd en voorgedaan.  
Het injecteren zelf lijkt enger als dat het is. Na enig oefenen stelt het echt niets voor.

De kleine naald voelt niet meer als een speldenprik.

In het ontsmette gebied wordt de naald geheel ingebracht en de vloeistof langzaam geïnjecteerd.

     

Na de injectie wordt het geïnjecteerde gebied nogmaals ontsmet met het alcohol doekje.   
Na circa 2 a 3 minuten masseren zal de Penis beginnen met zwellen.

Op dat moment kan het postbode elastiek worden verwijderd en gaat de Penis naar een volle erectie.
  
Enige minuten later is de Penis tot een volledige erectie gekomen. Afhankelijk van de hoeveelheid ingespoten vloeistof kan dit een half tot twee uur aanhouden.

Doordat de Penis zeer hard wordt is het mechanisme die de terugweg (van het bloed) regelt beter afgesloten dan bij een half harde Penis (hierdoor heeft men een langere erectie). Langer als twee uur moet worden voorkomen aangezien men dan schade aan de Penis kan oplopen.

Hartpatiënten moeten oppassen dat zij indirect niet de dupe worden van deze injectiemethode. Zoals eerder gemeld werkt deze vloeistof uitsluitend in de Penis, maar doordat men veel langer gaat vrijen met mogelijk meerdere orgasmen gaat men meer van het lichaam vergen en zo ook meer van het hart. Dit geldt trouwens ook voor de andere genoemde oplossingen.

Wat ook voor alle oplossingen (en speciaal de injectiemethode) geldt: doordat de Penis zeer goed met bloed wordt gevuld is hij dikker en (in mindere mate) iets langer.

Het is aan te bevelen indien men een vaste partner heeft dit met hem/haar te overleggen aangezien hij/zij direct het verschil merkt. In andere situatie`s kan men de injectie heel discreet toedienen op een andere plaats en hem/haar laten denken dat de enorme erectie komt door zijn/haar aanwezigheid.

Mannen die geen problemen hebben (of niet noemenswaardig) kunnen hier ook gebruik van maken. Deze hebben aan 0.05ml. tot 0,1ml genoeg.

Alleen op deze injectiemethode geef ik volledige garantie.
De garantie bestaat hieruit: u betaalt niets bij geen succes.

Succes percentage is 95%. Zelfs zeer oude mannen die totaal impotent zijn kan ik helpen. Mannen die na een prostaat operatie (hierbij zijn vaak vitale delen beschadigd) impotent zijn geworden kan ik ook helpen.

De overige 5% welke niet op bovengenoemde wijze geholpen kunnen worden moeten (indien zij dit persé willen) denken aan ingewikkelde operaties.

© Copyright Impotentie | Website laten maken door: Voordeelwebsite

  • Zoeken: [[searchbox]]